Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Avşar: Kimse bana kızmasın ama Başbakan...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Avşar: Kimse bana kızmasın ama Başbakan...

Magazin

NTV'de Gülay Afşar'ın sorularını yanıtlayan sanatçı Hülya Avşar, sanattan siyasete birçok konuda açıklamalarda bulundu. Ancak Avşar'ın bahsettiği konulardan en dikkat çekici olanı ise Başbakan Erdoğan'la ilgili olanıydı..

"Ben başbakan olsam 'dan dun' girerdim, ortada olmayı sevmiyorum" diyen Avşar Kızı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaman zaman yaptığı sert çıkışlarla ilgili olarak da kendisi ile örtüştüğünü ifade etti. Avşar, 'bu açıklamalarımdan dolayı kimse bana kızmasın' dedi.

ERDOĞAN'I KENDİNE BENZETTİ

Erdoğan'ın zaman zaman yaptığı bu sert çıkışları takdirle izlediğini kaydeden Avşar, hayat felsefelerinin Başbakan'la benzediğini söyledi. Başbakan'ın bazen kendini sevenleri de kızdıran açıklamalar yaptığını belirten Hülya Avşar, "Ben bu durumlarda Sayın Erdoğan'a kızmıyorum, çünkü ben de olaylara öyle bakıyorum" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.