Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Asena; Bir sürü sevgilim var, fingirdeşiyorum
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Asena; Bir sürü sevgilim var, fingirdeşiyorum

Magazin

Bir zamanlar İbrahim Tatlıses ile görülen dansçı Asena, birden fazla erkekle "fingirdeştiğini" itiraf ederek nasıl bir ahlak sergilediğini ifşaa etti.

Star TV’de yayınlanan Melek programının bu sabahki konuğu olan dansöz Asena, şaşkına çeviren itiraflarda bulundu.
Sunucuların "sevgilin var mı" sorusuna Asena, "bir sürüüü... " karşılığını verdi. Ardından gelen sözler ise anlattıklarının "şaka" olmadığını ortaya koydu.

Asena şunları söyledi;

"Bir sürü erkek arkadaşım var... Hepsi ile fingirdeşiyorum. Bir tane vardı pırtt diye o da gitti. (özel olan yok mu sorusu üzerine diyor) Yurt dışında yaşıyor, arada bir geliyor."

Sunucuların şaşkın bakışları arasında "hızlı aşk" hayatına dair hızlı itiraflarına devam eden Asena, "Son 2 senedir Asena’yı kimse tutamıyor. Sevgilerim içinde Türk de var yabancı da var. Amaaan! Gencim güzelim ne yapayım" dedi.

Sunucunun "mutlaka çocuk yap" sözlerine üzerine de Asena "hovardalığını" sürdürdü ve "Kimden, hangisinden yapayım?" karşılığını verdi. Sunucu "özel olanından" karşılığını verince "Hiç biri güven vermiyor. Şımartıyorlar, hediyeler veriyorlar ama evleneceğim adam yok" dedi.

PED REKLAMINDA OYNAMAK İSTİYORUM


Asena canlı yayında "reklamda oynamak istediğini" de dillendirdi. Kendisine uygun reklam olarak da "kadın pedini" uygun bulmuştu. Bu konuda da hayli ciddiydi.
Şunları söyledi;

"Ben artık reklamda oynamak istiyorum. Ped reklamlarına çıkmak istiyorum. Ben sporcuyum, dansçıyım, o reklamı en iyi ben yaparım."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.