Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Partiden Suriyeli bebeklere mama yardımı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partiden Suriyeli bebeklere mama yardımı

Magazin

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından organize edilen kampanya ile Suriyeli bebekler için toplanan ‘bebek maması’ Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformuna teslim edildi.

Bebek mamalarını Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’e tutanakla teslim eden İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol; “AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızca düzenlenen Suriye’ye Yardım Kampanyasında teşkilat olarak toplanan 0-6 ay bebek mamalarını Suriye’ye götürülmek üzere Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’e tutanakla teslim ettik. Bilindiği gibi Suriye’de yaşanan iç karışıklıktan dolayı çocuklar ve kadınlar çok mağdur oluyorlar. Bebekler için bir nebze olsun yardımda bulunmak için teşkilat olarak kendi aramızda bebek maması kampanyası düzenledik ve Osman Gerem beye teslim ettik. İnşallah komşumuzdaki bu ateş kısa zamanda söner, Suriyeli bebeklerde daha sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşurlar” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığının anlamlı bir kampanya düzenlediklerini belirten Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem; “Bu yardımları Suriyeli bebeklere en kısa zamanda güvenli bir şekilde ulaştıracağız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.