Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
6 yıldır maaşına dokunmayan bakan
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

6 yıldır maaşına dokunmayan bakan

Magazin

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İngiltere'nin başkenti Londra'da yaptığı açıklamada 6 yıldır vekil maaşına dokunmadığını söyledi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan , "Geçmişte çok zor okumuş biri olarak -söylememem lazım ama madem oldu söyleyeyim- ben 6 yıldır milletvekili maaşımın tek kuruşuna elimi sürmedim. Benim maaşımın tamamı bursa gider" dedi.
İngiltere 'nin başkenti Londra'da gazetecilerle bira raya gelen Bakan Çağlayan, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Çağlayan, memleketi Muş'ta liseyi bitiren bir gencin, Ankara'da, İstanbul'da liseyi bitiren bir gençle üniversite sınavında "çatır çatır" yarışabildiğini ifade etti.
Muş'a gittiğinde her yıl 150-200 gencin kendisinden burs konusunda yardım istediğini anlatan Çağlayan, "Bu konuda kendilerine destek veriyorum ve bunu da büyük bir keyifle yapıyorum. Geçmişte çok zor okumuş biri olarak -söylememem lazım ama madem oldu söyleyeyim- ben 6 yıldır milletvekili maaşımın tek kuruşuna elimi sürmedim. Benim maaşımın tamamı bursa gider" bilgisini verdi.
www.samanyoluhaber.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.