Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zamane Çocuklara görgü kuralları Anlatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zamane Çocuklara görgü kuralları Anlatıldı

Kültür Sanat

Özel Çağlayan İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencilerine Okulda görgü ve nezaket kuralları semineri verildi.


Çağlayan okullarının her hafta yaptığı etkinliklerden biri olan öğrenci ve velileri bilgilendirme seminerlerinden Okulda Görgü ve Nezaket Kuralları semineri sınıf öğretmenlerinden Çağlar KÜPELİ tarafından 3. Sınıf öğrencilerine verildi.
Seminerde serviste, kantinde, yemekhanede, sınıf içi ve genel kurallar çerçevesinde nelere dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Öğrencilerin aktif bir şekilde seminere iştirak ettikleri ve eğlenerek öğrendikleri gözlendi.
3-C sınıfı öğrencilerinden Miray Ayaz, “Biz bu okulda okumaktan çok mutluyuz. Çünkü her zaman etkinliklerle yaptığımız dersler daha kalıcı hale gelmektedir.” dedi. 3-B sınıfı öğrencilerinden Ecenur Mutlu, “Okulda her isteyen istediğini yaparsa kargaşa olur, bu gibi seminerlerle nasıl davranmamız gerektiğini bir kez daha işlemiş olduk.” dedi. 3 A sınıfından Ahmet Halıcı “Zamane çocukları deyip geçmeyin. Bizler okulda büyük insanlara verilen değer kadar değerli olduğumuzu bize verilen emek, kıymet ve seminerlerden anlıyoruz. Bunun için tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul müdürü Mustafa Üsküplü, “Eğitim bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde tamamlamak bizlerin görevidir. Bu süreçte emeğini esirgemeyen başta semineri veren Çağlar Küpeli bey olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.