Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zabıta İlçe Esnafını Uyardı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zabıta İlçe Esnafını Uyardı

Kültür Sanat

Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde denetimlerini sürdürürken kurallara uyulması konusunda esnafa uyarılarda bulunuldu. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkisini hala sürdüren koronavirüs salgını nedeniyle Akçakale Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile ekipler salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son zamanlarda artan vakaların ardından denetimler daha da sıklaşırken; ilçe genelinde tüm işletmelerde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığına bakılıyor. Ekipler esnafı kurallara uyulması konusunda hem uyarıyor hem de bilgilendiriyor.
Başkan Yalçınkaya da konuya dair yaptığı açıklamada normal hayata dönüş sürecinin daha da hızlanması için kurallara uyulmasının zorunlu olduğuna dikkat çekerek “Hem şahsi hem toplumsal sorumluluklarımız var. Biz sıfır vaka hedefi ile belediye olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da kurallara eksiksiz uyması gerekiyor. ”dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.