Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yunus Emre İMKB Avrupa’da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yunus Emre İMKB Avrupa’da

Kültür Sanat

Eğitim ve öğretime başladığı günden beri başarılarıyla Şanlıurfa sınırlarını aşan Yunus Emre İMKB Ortaokulu bir başarıya daha damgasını vurdu.


Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajans’ın teşvik ve finanse ettiği COMENIUS / Çok Taraflı Okul Ortaklığı kapsamında yer alan ve konusu ‘’GLOBAL POVERTY AND US” (Küresel Fakirlik ve Biz) adlı uluslararası projesi 2012 yılında birçok proje içinden sıyrılarak kabul edildi. Comenius Programı; okullar ve öğretmen yetiştiren kurumlar arasında uluslararası işbirliği ve değişimi teşvik ederek okulların idaresine güzel çalışmaların ve yeniliklerin uluslararası boyutta yaygınlaştırmasını destekliyor. Ayrıca eğitimde dışlanma ve okulda başarısızlıkla mücadelede, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin entegrasyonu ve eğitimin bütün sektörlerinde fırsat eşitliğini teşvik eden yöntemlerle bunları geliştiriyor.
21 Eylül 2012 Cuma günü Ulusal Ajans tarafından düzenlenen hazırlık toplantısına Okul Müdürü M.Adnan İKBAL ve İngilizce Öğretmeni Yakup CEYLAN katılmıştır. Yunus Emre İMKB Ortaokulu program çerçevesince İtalya, Portekiz, Polonya, Lituanya ve Romanya’ya ziyaretler gerçekleştirecek ve bu ülkelerin öğretmen ve öğrencileri de ilimize gelecek, Yunus Emre İMKB Ortaokulu’ndaki eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılacaklar.
Yunus Emre İMKB Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri 2009-2011 yılları arasında da, Comenius Projesi kapsamında çeşitli Avrupa ülkelerine (Finlandiya, Polonya, Almanya ve İtalya) ziyarette bulunmuştu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.