Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YSG heyecanı sona erdi VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YSG heyecanı sona erdi VİDEO

Kültür Sanat

Yüksek Öğretime Giriş Sınavına yaklaşık 1 milyon 837 bin aday girdi. Saat 10.00'da başlayan sınav, tek oturumda ve 160 dakika sürdü.

YGS’ye giren öğrenciler sınav salonlarında aileleri ise dışarıda ter döktü. Türkiye genelinde gerçekleştirilen Yüksek Öğretime Giriş Sınavında 1 milyon 837 bin öğrenci ter döktü. Sınav saatinin gelmesi ile birlikte veliler öğrencilerini okullarda beklemeye başladı. Öğrenciler sınavda ter dökerken veliler ise okul dışında ter döktü. Kimi aileler öğrencilerini beklerken Kur’an okudu. Beklemekten sıkılan bazı veliler ise güzel havayı da fırsat bilerek okul bahçesinde uyudu.

Yapılan sınavın ardından sınavı değerlendiren öğrenciler Türkçe sorularının uzun paragraflardan oluştuğunun altını çizdiler.

Sınavın genel itibari ile zor olduğunu anlatan öğrenciler en çok Türkçe ve matematik sorularında takıldıklarını ifade ettiler.
Kaynak Kanalurfa.com










Haberin Videosu:



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.