Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yılın Öğretmenine Teşekkür Belgesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yılın Öğretmenine Teşekkür Belgesi

Kültür Sanat

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yılın öğretmeni seçilen Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülken’ i makamında kabul etti.



24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Kutlama Kurulunca ilimizi temsilen, mesleğinde fark yaratan öğretmen olarak seçilen ve Şanlıurfa’yı Ankara’ da başarılı bir şekilde temsil eden Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülgen’e Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Teşekkür Belgesini törenle İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci verdi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülken’ e teşekkür ederek, çalışmalarının tüm öğretmenlere örnek olmasını ve başarılarının devam etmesini diledi. Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülken; 81 ilden seçilen yılın öğretmenleri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen programa katıldı. Şanlıurfa’ da yılın öğretmeni seçilen Murat Ülken Şanlıurfa’yı temsilen Ankara’da Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırlandı. Törende Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'den ödülünü alan Ülken yaptığı etkinlikler ile Şanlıurfa’ da dikkat çekiyor.

Teşekkür Belgesi törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Demirok eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.