Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YGM sinema etkinliklerini sürdürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YGM sinema etkinliklerini sürdürüyor

Kültür Sanat

Şanlıurfa Gençlik Hizmetlerine ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi üye gençlerini ücretsiz sinemaya götürmeye devam ediyor.


Gençlere yönelik yaptığı etkinlik ve faaliyetlere her gün yenisini ekleyen YGM, açtığı kursların yanı sıra gençlerin talepleri doğrultusunda çeşitli hizmetler gerçekleştiriyor.
 Sinema günleri etkinliği çerçevesinde üye YGM ‘ ye gençler ile çalışanlar beraber sinemaya giderek, değişik bir gün geçirmeleri adına hem film seyrettiler, hem de AVM yi gezdiler.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ Okul hayatı dershane derken bunalan gençlerimize zaman zaman değişik aktiviteler yapmak suretiyle onları bir nebze de olsa bu ortamdan uzaklaştırmaya ve stres atmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sinema etkinliği de bunlardan biri” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:”Amacı gençliğe hizmet olan Gençlik Merkezlerimiz değişik etkinliklerle onlara hayatı sevdirmeyi amaçlıyor. Geziler, Kamplar , Sinema gibi sosyal ve kültürel faaliyetler, kısaca her şey onlar için.” Diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.