Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeşilay’dan gençler için ilahi konseri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeşilay’dan gençler için ilahi konseri

Kültür Sanat

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ‘Gençler Eğleniyor, Ebeveynler bilgileniyor ’projesi kapmasında gençler için ilahi konseri düzenledi.



Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ‘Gençler eğleniyor, Ebeveynler bilgileniyor’ projesi kapsamında gençler için ilahi konseri düzenledi. Balıklıgöl meydanında düzenlenen konserde, Grup Hidayet ilahiler seslendirdi.

Konserle ilgili bilgi veren Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, "Gençlere sahip çıkmalıyız, çünkü onlar bizim birer parçamız" diyerek gençlerin önemine dikkat çekti.

Gençler konusunda herkese büyük görevler düştüğünü ifade eden Çelik, "Türkiye Yeşilay Cemiyeti 95 yıldır yanlış alışkanlıklarla mücadele verip bu anlamda toplumu, gençleri, aileleri, yetkilileri bilgilendirme çalışmaları yapmaktadır. Biz de Urfa olarak Yeşilay Cemiyetinin 3 yıldır temsilciliğini yürüttük ve bir yıldır şube olduk. Şu anda ilimizde çok ciddi projelere imza atıyoruz, bu çalışmamızda onlardan bir tanesidir." dedi.

‘Gençler eğleniyor, Ebeveynler bilgileniyor’ projesi kapsamında 14 park, 3 meydan ve bir sokağı kullanarak gençlere ve büyüklere kötü alışkanlıklar hakkında mesajlar vermeye çalıştıklarını belirten Çelik, şunları söyledi: "Bizim için gençler çok önemlidir, gençler sahiplenilmediği zaman başıboşluğa, yanlış ortamlara ve yanlış alışkanlıklara yönelir. Bundan dolayı hepimize büyük görevler düşüyor. Anneler, babalar, bacılar, kardeşler, yöneticiler ve basın, kısacası bu konuda hepimiz sorumluyuz. Ülkemizin gençleri yanlışa gitmeyecek, ülkemizin gençlerinin başıboş olmasına müsaade etmeyeceğiz, gençler bizim bir parçamızdır.” (Hüseyin Sürmeli - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.