Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeşil Eller el ele Yeşil Eller tuale
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeşil Eller el ele Yeşil Eller tuale

Kültür Sanat

Yeşilay çocukların ellerini yeşile boyattı. yeşil elli çocuklarla tual çalışması yaptılar.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesinden Yeşil Eller el ele Yeşil Eller tuale çalışması coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen faaliyete yoğun ilgi oldu.Faaliyet Atatürk bulvarı Yeşilay şube binasının önünde gercekleşti.

Kültür-Sanat Komisyon Başkanı Harran Üniversitesi öğretim görevlisi ressam Nejla Tosmur yaptığı açıklamada amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı sanatla tanıştırıp aktif zaman geçirmelerini öğretmekdir bunun icin bu calışmayı gerçekleştirdik. Böylece sanatla uğraşan gençler ve çocuklar yanlış ortamlarda da uzak durmuş olurlar diyerek Şube başkanı Muharrem Çelik'e ve yeşilay yönetimine faaliyete verdiği destekten dolayi teşekkür etti. Faaliyette Yeşilay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik ve yeşilay üyeler aileler gönüller ve yolda geçen vatandaş da katıldı.

Şube Başkanı Muharrem Çelik' de gençlere Yeşilayı anlatıp desteklerinden dolayı başta Valimiz Abdullah Erin , il yöneticilerimize Milli eğitim müdürümüze yeşilay genel başkan genel merkezimize kültür sanat komisyon başkanı ve üyelerine faaliyete katılan herkese teşekkür etti. Çalışma sonrasında gençlerin elini bastığı 200 metrelik boyalı kumaşı kaldırıp iyi ki yeşilay var diye slogan atıldı. Etkinlik esnasında yeşilay sıtantıda açıldı vatandaşlarla broşürler ve yeşilay ürünleri dağıtıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.