Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yazar Seven Bozduman Umre’ye gitti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yazar Seven Bozduman Umre’ye gitti

Kültür Sanat

Birecik belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür ve Birecik’le yaşamak kitabını yazar Seven Bozduman, eşi Leyla Bozduman ve babası Abdulkadir Bozduman ile birlikte umre ziyaretinde bulunmak için kutsal topraklara gitti.

Umre yolculuğuna çıkacak olmanın heyecanı gözlerinden okunan Bozduman’ı akrabaları, sevenleri ve eski yeni mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Birecik’ten karayoluyla Adana’ya oradan da havayoluyla kutsal topraklara uçacak olan Bozduman otobüsün hareketinden önce şunları söyledi; “Kutsal topraklara gidecek olmanın sevinç ve heyecanını rabbim ümmeti Muhammed’e yaşatsın inşallah. Zahmet edip bizi uğurlamaya gelen gelemeyen görüştüğümüz veya unutarak görüşemediğimiz dostlarımız haklarını bize helal etsinler” dedi.



Yolcuları Adana’ya götürecek otobüsün gelmesiyle sevinç gözyaşları içersinden gelenlerle vedalaşıp Seven Bozduman ve beraberindekiler kutsal topraklar varacak olmanın mutluluğuyla otobüsle Birecik’ ten yola çıktılar.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.