Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaşamın Bedeli Resim Sergisi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaşamın Bedeli Resim Sergisi

Kültür Sanat

Mavi MarmaraYaşamın Bedeli” Resim Sergisi Gelirleri Şehit Ailelerine

 

27 Mayıs 2011 Cuma günü saat 17.00’de Mavi Marmara Gemisi anısına açılacak olan Resim Sergisinin gelirleri şehit ailelerine verilecek. Balıklı göl Rızvaniye Camiinde açılacak olan sergiye binlerce kişi davet edildi.

“Yaşamın Bedeli” adı verilen sergiye İHH Genel merkez yönetim kurulundan Yavuz DEDE genel başkan Bülent yıldırım adına katılacak.

Ressam Muharrem Çelik, Ressam İlyas Gül, Ressam Hüseyin Akbulut tarafından hazırlanan serginin katalogu da basıldı. Sergi katalogu tüm valilere, güzel sanatlar lisesi müdürlerine ve güzel sanatlar fakülte dekanlarına gönderilecek.

Sergi konusunda bir yazılı açılama yapan Ressam Muharrem Çelik, biz üç arkadaş gönüllü ve severek bu sergiyi hazırladık. Amacımız Siyonist İsrail’in halkımızın psikolojisi üzerine bırakılan etkiyi sanat yolu ile dünyaya göstermek ve duyurmaktır diyerek şunları ekledi. İsrail’in insanlık dışı tutumunu değiştirmek insanların özgürce yaşamasına sanatla katkıda bulunmak istiyoruz dedi. Cuma günü açılacak olan sergiye tüm halkımızın davetli olduğunu ve başta İHH olmak üzere sergiye katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.