Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/1725cff206c833cf8ca4e2ad87a37d22.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
YARIMTEPE CAMİ İBADETE AÇILDI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YARIMTEPE CAMİ İBADETE AÇILDI

Kültür Sanat

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Yarımtepe (köy) mahallesinde Karaköprü Belediyesi ve hayırsever vatandaşların el birliği ile onarılan cami ibadete açıldı.

Karaköprü İlçesine bağlı Yarımtepe Mahallesi’nde yıkılma tehlikesi yaşayan ve Karaköprü Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirilen cami, Karaköprü Belediyesi ve Mahalle sakinlerinin el birliği ile tekrardan onarılarak ibadete açıldı.

Caminin açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Yarımtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Çoban ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Caminin açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, “Yarımtepe mahallesine camimiz hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu camii herkese örnek olsun” dedi.

Milletvekili Eyyüpoğlu’nun konuşmasından sonra caminin açılış kurdelyesını AK Parti Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez ve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi birlikte kesti.

Yarımtepe Mahalle sakinleri ise, caminin yapımında yardımda bulunan başta Karaköprü Belediyesi ve tüm hayırseverlere teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.