Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir’de fakir öğrenciler yararına kermes
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir’de fakir öğrenciler yararına kermes

Kültür Sanat

Viranşehir Derneği tarafından fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenledi. Viranşehir’de faaliyet gösteren Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Yöresel Ev yemekleri ve tatlı çeşitleri, ürünlerinin de satışa sunulduğu kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Viranşehir M.Fevzi Şihanlıoğlu Caddesi Sümerbank karşısındaki bir dükkânda düzenlenen kermesin açılışına, Viranşehir Derneği yönetim Kurulu başkanı Murat Karadaş, AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan, Memur-Sen Viranşehir ilçe başkanı İbrahim Gelin, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına açılan Kermeste, dernek üyeleri ve hayırsever vatandaş eşlerinin hazırladıkları yemek ve tatlı çeşitleri yer aldı. Kermes’e katılan vatandaşlardan Abdülkadir Karkar, yardıma muhtaç aileler yararına açılan kermese katkıda bulunmak için geldiklerini belirterek, hem yemeğimizi yiyip hem de fakir ve yetim öğrencilere bir nebzede olsa katkıda bulunduklarını söyledi. Kermesi düzenleyenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Karkar, bütün halkın kermese destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Viranşehir Derneği Murat Karadaş ise, dernek olarak fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kerkes düzenlediklerini belirterek, Kermeste elde edilecek gelirin fakir ve yardıma muhtaç ailelere ve yetim öğrencilere verileceğini söyledi. Kermesin 5 gün açık kalacağını ifade eden Karadaş, kermese destek olan hayırsever vatandaşlara ve kermes’te kendilerini yalnız bırakmayan basına herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

Haber-Foto: Mustafa Çapanak / www.balikligol.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.