Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Güvenç, İmamlarla bir araya geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç, İmamlarla bir araya geldi

Kültür Sanat

Şanlıurfa İl Müftülüğünün her ay rutin olarak düzenlediği Mutad Kasım ayı toplantısı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdare toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ve Şanlıurfa kent merkezi ve merkeze bağlı köylerde görev yapan din adamları katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu tarafından gündem maddeleri okundu. Tahiroğlu Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla Şanlıurfa kent merkezinde 600 bin TL’ye yakın para toplandığını belirtti.



Toplantıda konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç; Ülkemizin son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek hep birlikte el ele vererek bu sıkıntıların aşılabileceğini belirterek, din adamlarına bu konuda çok büyük görevler düştüğünü belirtti.



Din adamlarının da kendisini geliştirmesi gerektiğini ifade eden Vali Güvenç, din adamlarının cehaletin aşılması için çocukların okula gönderilmesi konusunda daha fazla fedakarlık yapmalarını istedi.



Toplantı din görevlilerinin sorun ve görüşlerini aktarmalarıyla sona erdi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.