Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Abdullah Erin, Vatandaşları Dinledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Abdullah Erin, Vatandaşları Dinledi

Kültür Sanat

Açık kapı politikasıyla makam kapılarını sürekli açık tutan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, maske ve sosyal mesafe kurallarını uyguladığı makam odasında bugün çok sayıda vatandaşı ağırladı.

Vali Erin, Vatandaşları Dinledi

Koronavirüs pandemi sürecindeki kısıtlamalar nedeniyle uzun süre vatandaşlarla görüşmelerini telefon ve sosyal medya aracılığıyla yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, normalleşme sürecinin başlamasıyla halk günü buluşmalarına yeniden başladı.
Açık kapı politikasıyla makam kapılarını sürekli açık tutan Vali Erin, maske ve sosyal mesafe kurallarını uyguladığı makam odasında bugün çok sayıda vatandaşı ağırladı.
Valilik girişinde termal kameralarla ateş ölçümleri yapılan vatandaşlar, yine girişteki el dezenfektan ünitesini kullandıktan sonra makam odasına giriş yaptılar. Maske ve mesafe kurallarının uygulandığı makam odasında vatandaşları tek tek dinleyerek sorun ve taleplerini çözen Vali Erin’e vatandaşlar teşekkür ettiler. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.