Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı Miniklerin Ücretsiz Tiyatro Keyfi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı Miniklerin Ücretsiz Tiyatro Keyfi

Kültür Sanat

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncularının Şair Nabi Kültür Merkezi’nde ustaca sahnelediği “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı oyununu izleyen miniklerin keyifli dakikalar yaşadığı gözlendi.




Kimisi annesiyle, kimi babasıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçiren miniklerin ilk adresi Şair Nabi Kültür Merkezi oldu.

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, her hafta olduğu gibi bu haftada Şair Nabi Kültür Merkezi’nde “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı tiyatro oyununu, bir kez daha ücretsiz olarak sahneledi.

Muharrem Buhara’nın yazdığı “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı tiyatro oyununda keyifli vakit geçirdikleri gözlenen minikler, kendilerine bu imkânı sunan Şanlıurfa Belediyesine teşekkür ettiler.

Tiyatro oyununun ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmen yardımcısı Harun KAYA “Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak, Şair Nabi Kültür Merkezi’nde her hafta Cumartesi Günü saat 13’de çocuklara, saat 19.30’da ise yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunlar sahneliyoruz. Ücretsiz olarak sahnelenen tüm oyunlara halkımızı bekliyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.