Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Düzenlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Düzenlendi

Kültür Sanat

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hilvan İlçesinde ‘’Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’’ düzenlendi.

İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün AR-GE birimi arasında iş birliği düzenlenmişti. Okullarda düzenlenen çalıştaylarla bağımlılıkla mücadele konuları ele alınıyor. Hilvan İlçesinde bulunan Şair Nabi Anadolu Lisesinde düzenlenen çalıştaya İl Müftüsü Ramazan Tolan, AR-GE üyesi eğitimci Muharrem Çelik ile öğrenciler katıldı. 

Alanında uzman PDR öğretmenleri tarafından öğrencilere, bağımlılıkla mücadele eğitimleri verildi. Uyuşturucu maddelerinin hayatları nasıl yok ettiği anlatıldı. İl Müftüsü Ramazan Tolan, öğrencilere iyi bir insan olmayı, tütün ve tütün mamullerinin zararlarını anlattı. 

AR-GE üyesi Muharrem Çelik ise, bilinçli teknoloji kullanımı madde ve alkol bağımlılığını konusunu işledi. Bağımlılıkla mücadelenin yollarını ve alınması gereken tedbirler, gerçekleştirilen sunumla anlatıldı. 

Eğitim sonrası öğrencilerden gelen fikirler ve öneriler rapor edildi. Çalışmaların il genelinde sürdürüleceği öğrenildi. Ortaya çıkan raporlar, yetkililerle paylaşılacak. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.