Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Yapımı Tamamlanan Vadi Açılışa Hazırlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Yapımı Tamamlanan Vadi Açılışa Hazırlanıyor

Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi. 

Sıcak bir iklim kuşağında bulunan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi. 

Şanlıurfa’da yeşile ve doğaya yönelik birçok çalışma başlatarak bir yandan büyük yeşil alanlar, ilçelerde kent parkları oluşturulurken bir yandan da kent merkezinde, orta refüjlerde, yol kenarlarda ağaçlar ile süs bitkilerinin dikim çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün vizyoner projeleri ile hedeflerine her geçen gün biraz daha yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan GAP Vadisi 4.Etap proje ile dinlenme alanları, kafeteryaların olacağı; 100 bin ağaç ve bitkinin dikildiği 85 Bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak. 

Yapım çalışmalarında sona gelinen GAP Vadisi 4. Etap Projesi ilerleyen günlerde açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.