Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Büyükşehir’den Çorba İkramı 
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Büyükşehir’den Çorba İkramı 

Kültür Sanat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 14 Kadın Destek merkezinde eğitim gören kursiyerlere her gün çorba ikramı yapılıyor.

Kış mevsiminde özellikle sabah erken saatlerde işe gitmeye çalışan vatandaşlara yönelik başlatılan çorba ikramı bu yıl da başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kadın Destek merkezlerinde eğitim gören kursiyerlere, her sabah çorba ikramı yapılıyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan çorba, 14 Kadın Destek Merkezindeki kursiyerlere ikram ediliyor. Kursiyerlerin yanı sıra mahallede bulunan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara da görevliler tarafından çorba dağıtılıyor.

Topdağı Kadın Destek Merkezi kursiyerleri çorba ikramından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.