Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
URFA ARŞİVİ kuruluyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

URFA ARŞİVİ kuruluyor

Kültür Sanat

URFA ARŞİVİ hayata geçiriliyor. Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV), Urfa’da bir ilke imza atıyor. Şanlıurfa Valisi, ŞURKAV Abdullah Erin başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, ŞURKAV bünyesinde URFA ARŞİVİ kurulması kararı alındı.

Urfalıların ve araştırmacıların istifadesine sunulacak olan Urfa Arşivi, Urfa’ya ait kitap, dergi, gazete, nadir eserler, yazma eserler, ses bandı, video bandı, plak, fotoğraf, dia, mikro film, CD, DVD, MD, nota, yazılı belge vb. materyallerden oluşacak ve adeta Urfa İhtisas Kütüphanesi olacak.

ŞURKAV Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, “Urfa Arşivinde yer alacak olan dokümanların şehrin hafızasını oluşturacağından ve gelecek nesillere aktarılması hedeflendiğinden, elinde bu tür materyaller ve arşivleri bulunanların, arşiv sahibinin isimleri yaşatılması ve demirbaş defterine işlemek kaydıyla ŞURKAV’a teslim etmelerini rica ederiz” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.