Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfalı turist rehberleri çağrı yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfalı turist rehberleri çağrı yaptı

Kültür Sanat

Turizm sezonun başlamasıyla birlikte hareketlilik bekleyen Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odasına bağlı Rehberler adına konuşan Müslüm Çoban “birlik ve sağduyu” çağrısı yaptı. 

Çoban: “Bizler turizm sektörünün meslek örgütleri ve emekçileri olarak, ülkemizin içinden geçmekte olduğu süreçle ilgili kamuoyumuza seslenmek zorunluluğu hissetmekteyiz.

Yaşanan süreçten en hızlı ve en geniş biçimde etkilenen turizm sektörümüzün temsilcileri olarak, sektörel bütün kayıp ve kaygılarımızı bir yana koyuyor ve halkımızın birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi ile bu ortamdan çıkabileceğimizi ifade ediyoruz.

Dünyanın en büyük sorunu haline gelen küresel terör, ülkemizde son dönemde gerçekleştirdiği saldırılar ile bir korku iklimi yaratmaya çalışmaktadır.

Başta yaşam hakkı olmak üzere, seyahat özgürlüğü gibi pek çok insani hakkımızı elimizden almaya çalışan bu oyunlara gelmememiz ve birlik, beraberlik içerisinde onların bu hedeflerine ulaşmaması için gerekli toplumsal direnci göstermeliyiz.

Bu anlayışla; terörün her türlüsünü şiddet ve nefretle kınıyor, halkımızı ümitsizliğe kapılmamaya, bu insanlık dışı oyuna gelmemeye ve birlik, beraberlik içerisinde olmaya davet ediyoruz” dedi. 

Ali Aslan / www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.