Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TÜBİTAK'ta altınları Özel Çağlayan Murat Lisesi topladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TÜBİTAK'ta altınları Özel Çağlayan Murat Lisesi topladı

Kültür Sanat

İlklerin Okulu Özel Çağlayan Murat Liseleri 2011 yılından sonra 2012’de de Şanlıurfa’ya Madalyalar getirmeye devam ediyor.

Özel Çağlayan Murat Lisesi, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında Şanlıurfa için Türkiye ile yarışarak yine gurur kaynağı oldu.

 

KİMYA DALINDA

Hasan DOĞAN Altın Madalya alarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

BİYOLOJİ DALINDA

Ahmet Bahadır AK Gümüş Madalya alarak TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.

 

Okuldan yapılan açıklamada; Özel Çağlayan Murat Liseleri 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda bir Altın bir Gümüş madalya ile yine göğsümüzü kabarttı.

2011 yılında da 19. Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda 4 madalya alarak Doğu ve Güneydoğu’da en çok madalya alan okul olmuştu.

“Yıllardır devam eden sürekli ve sistemli olimpiyat çalışmalarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz" diyen Özel Çağlayan Murat Liseleri Müdürü Ahmet ARSLAN: “İki yıldır üst üste aldığımız madalyaların ve kazandığımız derecelerin tesadüf olmadığını, fırsat verildiği takdirde Şanlıurfa insanının ne kadar başarılı olabileceğini gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizi özveri ile yetiştirip cevherlerinin ortaya çıkarılmasında emeği geçen başta ailelerini ve fedakar öğretmenlerimizi kutluyor bize bu gururu yaşattıkları için şükranlarımız sunuyoruz.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.