Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../images/news/09-08-2011-59444300.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Ticaret liseliler iftarda buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ticaret liseliler iftarda buluştu

Kültür Sanat

200 Yıllık Tarih 44 Yıllık Mazi

Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği gençlik kolları üyeleri derneğin kurucu ve yönetim kurulu üyelerine öğretmenevinde iftar yemeği verdi.

 

Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği gençlik kolları üyeleri derneğin kurucu ve yönetim kurulu üyelerine öğretmenevinde iftar yemeği verdi. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan gençlik kolları üyeleri derneğin kurucu ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışmak gelecekte yapılacak etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde de bulunmak amacıyla iftarda bir araya geldiler.

 

Dernek başkanı Niyazi Kocadağ yaptığı kısa konuşmada sizlerle beraber bu güzel ramazan akşamında ekmeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerin sorumluluk almaları bu birlik ve beraberlik halkasının devamı için gayret sarf etmeleri bizleri haddinden fazla mutlu etmiştir.

 

İlerleyen günlerde derneğimiz eylül ayı içerisinde tüm üyeleriyle kahvaltıda buluşacak, hemen ardından tiyatro etkinliğimiz ve panel hazırlığımız devam etmektedir dedi.

 

200 Yıllık tarihi 44 yıllık mazisi bulunan Ticaret meslek lisesinin mezunları dernek çatısı altında her ay rutin olarak gençlik kolları ile toplantılarına devam edecekler.

 

 

Geceye dernek başkanı Niyazi Kocadağ ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra okulun ilk mezunlarından Osman İnci’de katıldı.

 

Yeni gençlik kolları yönetim organlarında Harun Türkman gençlik kolları başkanı, Tuba Güzeller kadın kolları, Sema Kuş Üniversite kolları başkanı olmuştu.

 

 www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.