Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tarkan ve Emre Aydın'ın Şanlıurfa Konseri İptal
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tarkan ve Emre Aydın'ın Şanlıurfa Konseri İptal

Kültür Sanat

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Şanlıurfa'daki Tarkan ve Emre Aydın konserleri iptal edildi. Konser, Şanlıurfa Cezaevi ile Hakkari'deki olaylar nedeniyle ileri bir tarihe alındı.

Bu yıl 11'incisi Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Fanta Gençlik Festivali Şanlıurfa Cezaevi ile Hakkari'de yaşanan olaylardan dolayı ileri bir tarihe alındı. Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda çıkarılan 2 ayrı yangında 13 tutuklu ve hükümlü hayatını kaybetmiş, 50'ye yakın tutuklu, hükümlü ve personel de dumandan etkilendikleri için hastaneye kaldırılmıştı. Hakkari'de de yaşanan terör saldırısında 8 asker şehit düşmüştü. Festival organizatörlüğü, yaşanan olaylar nedeniyle konseri ileri bir tarihe alındığını duyurdu.

Yaşanan olaylardan ötürü üzücü olduklarını belirten yetkililer, konseri ilerleyen bir tarihte düzenleyeceklerini belirtti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.