Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TARİH BÖLÜMÜNDEN KIRGIZİSTAN GÜNLERİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TARİH BÖLÜMÜNDEN KIRGIZİSTAN GÜNLERİ

Kültür Sanat

Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4.sınıf öğrencilerinin Çağdaş Türk Cumhuriyetleri adlı derste Kırgızistan’ın yaşamsal, sanatsal, folklorik, sosyal yemeklerini faaliyete çevirdiler.

Bu konuda konuşma yapan tarih bölümü ana bilim dalı başkanı Prof .Dr Abdullah Ekinci, “Tarih bölümü,6.sını düzenlediği bugünkü çalışmaları Kırgızistan. Öğrencilerimiz büyük çalışmalar gayretler neticesinde bugün bu programı düzenleyerek bölümümüze aksiyon kattılar. Tabi bu çalışmayla öğrencilerimiz Kırgızistan’ın kültürel sanatsal yemek faaliyetlerini araştırırken, hem bu kentin tarihini öğrenmiş hem de konsolosluklarla ikili diyaloglar kurması bize bir mutluluk vermiştir. Emeği geçen öğrencelerime, programı tertipleyen hocamıza teşekkür ederim” dedi.

 

Programı düzenleyen Yrd.Doç.Dr. Dr. Gülşah Eser ise, “Türki Cumhuriyetler adlı dersimizin konusu olan Kırgızistan’ın tarihini, edebiyatını, yemeklerini, folklorik olarak ne varsa uygulamalı olarak ele aldık. Öğrencilerimiz ile koordineli çalıştığımız bir çalışma oldu. Bu konuda bizlere destek veren başta rektörümüze, yaptığımız çalışmada bize destek olan dekanımıza, bölüm başkanımıza, emektar öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.