Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tanıtım Fuarında Eyyübiye Rüzgarı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tanıtım Fuarında Eyyübiye Rüzgarı

Kültür Sanat

Eyyübiye Belediyesi Tarafından, Ankara'da Düzenlenen Şanlıurfa kültür, turizm ve lezzet festivali kapsamında açtığı standa vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ankara'daki Alfa Altınpark Fuar Merkezinde düzenlenen Şanlıurfa kültür, turizm ve lezzet festivali açılış programına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından kurulan standa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara tanıtım materyallerini dağıtıp, vatandaşları Eyyübiye'ye davet etti. 

Ankara'da 4 gün devam olan, Şanlıurfa kültür, turizm ve lezzet festivali düzenlenen açılış töreniyle başladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ta tanıtım günlerine katılıp, fuara gelen vatandaşlara Eyyübiye'yi tanıttı. Eyyübiye standına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara Başkan Kuş, Eyyübiye'yi tanıtan materyaller hediye etti. Gelen misafirlere tanıtım materyalleri veren Başkan Kuş, vatandaşları tarihi, dini ve kültürel değerleriyle turizmin başkenti olarak gösterdikleri Eyyübiye'ye davet etti.

 Eyyübiye'nin her yönüyle önemli olduğunu belirten Başkan Kuş," Eyyübiye huzurun ve muhabbetin de başkentidir. Eyyübiye kendisini Ankara'da da gösterdi. Şu anda gördüğünüz gibi gerek Şanlıurfalı olup Ankara'da yaşayan gerekse diğer vatandaşlarımız Eyyübiye standımıza yoğun ilgi gösterdiler. Bu ilgi bizleri gerçekten çok mutlu etti. Eyyübiye'yi, Şanlıurfa'yı sadece Türkiye'ye değil dünyaya tanıtmamız lazım.İnşallah el birliğiyle ilimizi tanıtma noktasında güzel çalışmalara imza atmaya hep birlikte devam ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile 3 Merkez İlçe el ele vererek ve tabiki diğer ilçelerimizle birlikte ilimizi Dünya’ya tanıtıp, inşallah ilimize daha fazla sayıda turist gelmesini sağlarız. İlimize gerçekleşecek turist akını ekonomi olarak kentimize geri dönecektir. Burada da en çok esnafımız faydalanacaktır. Biz bunun çabası içindeyiz. İnşallah el birliğiyle ilimizi tanıtmaya devam edeceğiz." Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.