Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şurkav 48 adet kitabı sitesinden yayınladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şurkav 48 adet kitabı sitesinden yayınladı

Kültür Sanat

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV)  tarafından 1990 yılından bugünü kadar yayınlanan 48 adet kitap yayını ŞURKAV’ın web sitesinde yayınlanmaya başladı.   


Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından 1990 yılından bugünü kadar yayınlanan 48 adet kitap yayını ŞURKAV’ın web sitesinde yayınlanmaya başladı.
Şanlıurfa’yı ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak için çeşitli yayınlar hazırlayan ŞURKAV, Alanında uzman kişilerin katkıları ile Şanlıurfa ile ilgili bugüne kadar 48 adet kitap, 4 Broşür, 3 Süreli Dergi, 3 görüntülü ve sesli yayın hazırladı. 
ŞURKAV tarafından 1990 yılından bugüne kadar basımı yapılan kitapların, ilgililerine ve okuyuculara dağıtımı yapıldığından zaman içerisinde kitaplar tükendiğinden bazı kesim okuyucular ve ilgililer bu kitaplardan yararlanamıyorlardı. Her okuyucunun bu kitaplardan yararlanabilmesi adına yayınladığı kitapları vakfın internet sitesinde meraklılarıyla paylaşan ŞURKAV, bu hizmetiyle yayınların kalıcı olmasını ve araştırmacıların kitaplara daha kolay ulaşmalarını sağlamayı amaçlıyor. Kitaplar //www.surkav.org.tr/defaultbbdb.html web sitesinde okuyucularını bekliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.