Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞURKAV 20 Nisan’a hazırlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞURKAV 20 Nisan’a hazırlanıyor

Kültür Sanat

Şanlıurfa Kültür Eğitim ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) İstanbul Şubesi, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç başkanlığında İstanbul’da toplantı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya ŞURKAV’in İstanbul Şube Başkanı ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Başkanı Prof.Dr.Yakup Çelik, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Durak Bayhoca, OsmanŞenbayram, Mehmet Çavuş, Tahsin İnci, Nazım Arslan, Müslüm Hamas, Mustafa Bozyiğit, Metin Çiftbudak, Mehmet Koç, Münevver Özdemir, Ümit Bayık ve Emin Çavur katıldı.

ŞURKAV İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Durak Bayhoca, toplantıda genel konuların yanı sıra 20 Nisan’da İstanbul’da yapılacak Şanlıurfa Gecesi’nin gündeme geldiğini söyledi. ŞURKAV’in, adından da anlaşılacağı gibi Şanlıurfa’nın tarihini,kültürünü, turizm ve sanat eserlerimizi korumak, araştırmak ve geliştirmek üzere kurulduğunu belirten Bayhoca, bu hizmeti sadece Şanlıurfa’da değil İstanbul’da gerçekleştirdiklerini anlattı.

DİĞER KATILIMCILAR

ŞURKAV İstanbul Şubesi’nin verdiği yemeğe ayrıca Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İ.Halil Mutlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Özyürek, Uğur Büyükhatipoğlu, Azmi Akbıyık, Fethi Şimşek, Necati Demirkol, Hıdır Tepret, Müslüm Yanmaz, Maruf Güneş, Murat Bozanoğlu ile bazı dernek başkanlarının da yer aldığı 50’ye yakın davetli katıldı.

Müslüm Aktürk / balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.