Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriyeli öğrenciler Hasankeyf'i gezdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriyeli öğrenciler Hasankeyf'i gezdi

Kültür Sanat

Ceylanpınar Telhamut Çadırkente yerleşen Suriyeliler ile onlara eğitim veren öğretmenler, Mardin, Midyat ve Hasankeyf gezisi düzenledi.

Ceylanpınar Kaymakamlığı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Çadır Kent Konaklama Tesisleri Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Aile Destek Merkezi, Kadın Kültür Merkezleri, Çadırkent Lise Tömer Öğrencileri ve Halk Eğitimi Merkezi kurslarındaki Öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerden oluşan 180 kişinin katıldığı Mardin, Midyat ve Hasankeyf’e gezi düzenlendi.

Geziye katılan Suriyeli Halit Mubayyid, Hasankeyf ‘in çok güzel ve eski bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Mubayyid ‘’Bu güzel ve tarihi yerleri gezme şansını bize verdiği için ve en önemlisi 1 gün de olsa bu güzel atmosferi bize yaşattığı için İlçe Kaymakamı, kamp müdürü ve eğitim sorumluları ile değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dedi.(Mustafa Kaynak – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.