Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Söz&Kalem Dergisinin Aralık sayısı çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Söz&Kalem Dergisinin Aralık sayısı çıktı

Kültür Sanat

Yazarlarının tamamı gençlerden oluşan aylık gençlik, ilim ve kültür dergisi Söz&Kalem'in Aralık sayısı okuyucularıyla buluştu.

“Ömür sermayesi pek azdır, lüzumlu işler pek çoktur” kapak manşetiyle çıkan Söz&Kalem dergisinin Aralık sayısında davetten, İslami harekete, astronomiden, teknolojiye kadar birçok konuda yazı kaleme alınmış.

Derginin Aralık sayısında Yunus Ufuk, “Referansımız Kur’an’dır” başlıklı yazıda Kur’an-ı Kerim’in Müslümanlar için bir referans kaynağı olduğuna vurgu yapılırken, Muhlis Hafızoğlu Fıkhus-Siyre kategorisinde vahyin gelişinden söz ediyor. Dergide Meva Karakaya’nın “Milletler ve Dinler” başlıklı yazısında Suriye’nin etnik-dini yapısını işlediği yazısının birinci bölümünü yer alıyor.

Derginin yeni sayısında, Sabikun Şahsiyetler kategorisinde bu ay Hasan en Nedvi’nin hayatı ve mücadelesine yer verilirken, Türkiye’de Cami’ye gitme oranları infografik grafik ile ele alınmış.

 Her ay bir bölümün tanıtıldığı “Gözde Meslekler” kategorisinde ise, Hukuk Fakültesi ele alınarak, Hukuk Fakültesi’ni okumak isteyenlerin bilmeleri gereken kısa ve öz bilgilere yer verilmiş.
(İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.