Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Kültür Sanat

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Türk ve Suriyeli çocuklara yönelik “Sinema Günleri” etkinliği düzenleniyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın talimatıyla, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile 05-30 Mart tarihleri arasında Türk ve Suriyeli ilk ve ortaokul çağındaki çocuklara ücretsiz film gösterimi yapılacak.

Hafta içi her gün 500, toplam 10 bin çocuğa izletilecek olan ''BİLAL-İ HABEŞİ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİ'' filmi ile çocuklara, Bilal-i Habeşi’yi tanıtmak, kardeşlik, arkadaşlık duygularını geliştirmek, çocuk hakları konusunda çocukları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, Türk ve Suriyeli çocukların sosyal- sanatsal bir aktivite ile uyum ve entegrasyonlarına katkı sunmak hedefleniyor.

Gösterimler öncesi çocuk hakları ile ilgili kitapçık ve broşürlerin dağıtılacağı çocuklara, çocuk hakları ile ilgili kısa sunumlar da yapılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, “Sinema Günleri etkinliği kapsamında Türk ve Suriyeli çocuklarımızın hem sosyal ve kültürel aktivitelerle buluşmasını hem de aralarındaki kardeşlik ve arkadaşlık hukukunun gelişmesini istiyoruz. Bilal-i Habeşi gibi inancımızda tarihi ve örnek bir yere sahip olan birinin hayatını çocuklarımıza öğretmenin birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum’’ dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.