Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Semerkand Vakfından Şanlıurfa'da Kermes
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Semerkand Vakfından Şanlıurfa'da Kermes

Kültür Sanat

S. Abdülhakim Hüseyni külliyesi ve Semerkand vakıf üniversitesi yararına, Balıklıgöl’de düzenlenen kermese, halk yoğun ilgi gösteriyor.

S. Abdülhakim Hüseyni külliyesi ve Semerkand vakıf üniversitesi yararına, Balıklıgöl’de düzenlenen kermese, halk yoğun ilgi gösteriyor.
22- 29 Ekim tarihleri arasında hizmet verecek olan kermeste, onlarca gönüllü, evlerinde yaptığı yemek ve tatlı çeşitlerini vatandaşların hizmetine sunuyor. Kermeste kazanılan para ise, Semerkand vakıf üniversitesi ve Adıyaman Menzil’de yapımı devam eden inşaatlar için kullanılacak.

Çeşitli yemek, börek ve tatlıların halka sunulduğu kermesin sorumlusu Ömer Sabuncu yaptığı açıklamada, “biz burada bir sevaba vesile olmak için çalışıyoruz. Bu kermeste çalışanların hepsi gönüllü çalışıyor, buradankazanılan para da, Semerkand vakıf üniversitesi ve Menzil’de yapımı devam eden inşaatlarda kullanılacak. Yaptığımız iş, tamamen sevap odaklıdır, halkımızın da bu sevaba ortak olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Urfahaber24.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.