Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvan’da yetim çocuklar konferansı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan’da yetim çocuklar konferansı

Kültür Sanat

Hilvan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği Konferans’a konuşmacı olarak iHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila katıldı. Hilvan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği Konferans’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila’nın konuşmacı olarak katıldığı konferans saat 13.30 da başladı.

Atila, konferansta yaptığı konuşmaya, Mavi Marmara’da şehit edilen Müslümanlar için Fatiha okuyarak başladı.

Ülke içinde ve dışında bulunan yetimler konusunda bilgi verip yetimlere yardım etme hususunda tavsiyelerde bulunan Atila,” Suriyeli yetimlere sahip çıkalım yardımı hangi derneğe vereceğimiz hiç önemli değil. Önemli olan kime inanıyor ve güveniyorsanız, onlara teslim edin. Hatta kendiniz götürün. Bizim bir ekmek projemiz var. Urfa’da günlük olarak Suriye’lilere 20 bin ekmek dağıtıyoruz. Mutlaka birilerine yardım etmemiz gerekiyor, bu bir ve baldır” diye konuştu.

Gazze’deki Müslümanların dertlerini getirip Türkiye de olan Müslümanlarla paylaştıklarını, Müslümanlar arasında bir köprü olup birbirlerine yaklaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Atila:” Sizlerin desteleriyle abluka altında olan Gazze’deki 15 bin yetime bakıyoruz” dedi.

Konferans yetimlerle ilgili sinevizyon ve yaşanmış olan yetim çocukların durumlarıyla ilgili bilgilendirmeden sonra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut’un İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila’ ya verdiği Plaketle son buldu. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.