Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANLIURFA’NIN BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİNİ BOZKIRLARDA ÖĞRENDİLER
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANLIURFA’NIN BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİNİ BOZKIRLARDA ÖĞRENDİLER

Kültür Sanat

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğrencileri “teknik ve kültürel gezi” kapsamında düzenlenen gezi turlarıyla Şanlıurfa’nın biyolojik çeşitliliğini bozkırlarda öğrendiler.

Yeni başlayan eğitim öğretim yılında Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğrencileri, Birecik Kelaynak Tesisleri, Fırat Alabalık Tesisleri, Eski Halfeti ve Birecik Baraj Gölü'nde Tekne Turu içeren Teknik ve Kültürel Gezisine katıldılar.

Gezi kapsamından bölümümüzü yeni kazanan öğrencilere Şanlıurfa’nın biyolojik çeşitliliği, bozkırlardaki yaban hayatı tanıtıldı.
Kendilerine bu gezi için araç tahsis eden Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a teşekkür ettiklerini söyleyen Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan; “Şanlıurfa'ya ilk kez gelen öğrencilerimiz bu geziyle bölge hakkında bilgi aldılar. Tarihi ve ören yerleri gezdiler. Bölgenin çok zengin bir tarihe sahip olduklarını ifade ettiler. Bu geziyle Şanlıurfa'yı daha çok sevdiklerini dile getirdiler” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.