Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ünlü Moda Tasarımcısı “Çoban Stilist” HARÜSEM’i Ziyaret Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ünlü Moda Tasarımcısı “Çoban Stilist” HARÜSEM’i Ziyaret Etti

Kültür Sanat

Şanlıurfa’lı ünlü moda tasarımcısı “çoban stilist” lakaplı Mustafa ŞAHİN Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezini (HARÜSEM) ziyaret etti.



Daha önce Şanlıurfa Balıklıgöl’de ve Türkiye'nin en büyük Arkeoloji Müzesi olan Şanlıurfa müzesinde defileler düzenleyen Şanlıurfa’lı ünlü moda tasarımcısı “çoban stilist” lakaplı Mustafa ŞAHİN Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezini (HARÜSEM) ziyaret etti. Görüşmede HARÜSEM tarafından Ekim ayı içerisinde açılması planlanan moda tasarım eğitimiyle ilgili konular ele alındı.
Görüşme sonrasında HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal AĞAN, ünlü stilist Mustafa ŞAHİN ve ressam Yrd. Doç. Dr. Hatice Kübra ERGİN’in destekleriyle üniversite olarak şehre farklı bir açıdan daha katkı sağlamak istediklerini belirtti.
Ünlü stilist Mustafa ŞAHİN ise bu çalışmayla güzel şehir Şanlıurfa’daki genç yetenekleri keşfetmek ve memleketine hizmet etmek istediğini söyledi. Söz konusu eğitimde tasarım, çizim, kalıpçılık, kesim ve dikim kursları verilecek olup, ilgilenenlerin Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezine başvurmaları gerekmektedir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.