Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da sıcaklık ve Oruç VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da sıcaklık ve Oruç VİDEO

Kültür Sanat

Şanlıurfa'da Ramazanın ilk günlerinde hava sıcaklığının yer yer 50 dereceye ulaştı. Hz. İbrahim makamı çevresinde iftarı bekleyen vatandaşlara “Oruç ve sıcaklığı1 sorduk.

İşte Şanlıurfa’da oruç tutanların yorumları ve o görüntüler..

Ramazan ayının rahmet bereket ve huzur ayı olduğunu belirten Necati Eke isimli vatandaş; “Şanlıurfa sıcaklarına rağmen Allahın izni ile oruç tutabiliyoruz. Kardeşlik ve barışın hüküm sürdüğü Ramazan’ın tüm İslam alemine barış getirmesini diliyorum” dedi.



Şanlıurfa’nın kavurucu sıcaklarında oruç tutmanın zor olduğunu belirten İbrahim Halil Kılıç ise; “50 derecelerde sıcaklıklarla boğuşuyoruz. Ama nem oranın yüksek olmaması bir nebze olsun rahatlatıyor insanı. Oruç tutmak isteyenler tutabilir. Suudi Arabistan, Suriye yani ortadoğuya bakın nasıl sıcaklar var. Biz onlara göre çok iyi durumdayız. Ama Allahın yardımı ile onlar bile oruçlarını tutabiliyorlar. Ancak inşaat, fırıncı ve dışarıda çalışanlara Allah yardım etsin. Onların işi gerçekten sor” dedi.



Haber, Kamera: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.