Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Liseliler Arasında Yarışma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Liseliler Arasında Yarışma

Kültür Sanat

Şanlıurfa Valiliği tarafından "Medeniyetler Toprağında Kardeş Olmak" konulu hikâye yarışması kentte bulunan liseler arasında düzenliyor.

Vali Nuri Okutan tarafından "Işığımı Arıyorum, Okuyorum" kampanyası ile yaygınlaştırılmak istenen okuma faaliyetlerinin ardından şimdi de yazarlık yolunda adım atması için lise öğrencileri arasında hikâye yarışması yapılıyor.

Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen "Medeniyetler Toprağında Kardeş Olmak" konulu hikâye yarışması için Şanlıurfa'da eğitim gören tüm lise öğrencileri katılabilecek. Dereceye giren öğrencilerin diz üstü bilgisayarlar, kameralar, fotoğraf makineleri ve kitaplarla ödüllendirileceği yarışmanın başvuruları okul yönetimleri tarafından alınmaya başladı.

30 Nisan'a kadar başvuruların kabul edileceği yarışmanın sonuçları Şanlıurfa Valiliği tarafından, 22 Mayıs 2010 tarihinde açıklanacak olup, dereceye giren öğrencilere 29 Mayıs 2010 tarihinde düzenlenecek tören ile ödülleri verilecek.

"Medeniyetler Toprağında Kardeş Olmak" konulu hikâye yarışması ile kentte bulunan liselerde eğitim gören gençlerin yazarlık deneyimi ile okuyuculuk arasında bağlantı kurmasını sağlayacak.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.