Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANLIURFA'DA ÇİĞKÖFTE YARIŞMASI‏
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANLIURFA'DA ÇİĞKÖFTE YARIŞMASI‏

Kültür Sanat

Şanlıurfa Belediyesi’nin "11 Nisan Kurtuluş Etkinlikleri" kapsamında düzenlediği erkekler ve bayanlararası çiğ köfte yarışması renkli görüntülere sahne oldu.


Yarışmaya katılan Urfalılar, en lezzetli çiğ köfteyi yoğurmaya çalışırken juri üyeleri ise seçim yapmakta zorlandı.
Tarihi Hacıbanlar Evi olarak bilinen Şanlıurfa Belediyesi Mutfak Müzesi’nde yapılan yarışmaya Kadınlar ve erkekler büyük ilgi gösterdi. Mutfak Müzesini gezmeye gelen yerle ve yabancı turistler ise yapılan çiğ köfte yarışmasını meraklı bakışlarla izlediler.Kimileri yoğurulan çiğ köftenin tadına baktı kimi ise çiğ köfte yoğurmanın püf noktalarını öğrenmeye çalışması dikkat çekti.
Reşit Pehlivan, Halil Balıkçıoğlu, Hasan Hayırlı, Necmi Karadağ ve Ahmet Asoğlu’ndan oluşan jüri üyelerine başkanlık yapan Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe ve diğer davetliler çiğköfte yarışmasında yoğrulan çiğ köftelerin tek tek tadına baktı.
Jüri üyelerinin en lezzetli çiğ köfteyi seçerken zorlandıkları gözlenirken yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Birçok yerli ve yabancı vatandaş yoğrulan çiğ köftelerden almak için uzun süre uğraştı. Ellerinde ekmek ve marul ile bekleyen vatandaşlarda çiğ köftelerin tadına baktı.
Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeler neticesinde, bayanlar ve erkekler arasında dereceye girenlerin isimleri açıklandı.
Buna göre erkeklerarası çiğ köfte yarışmasında Abdullah Hızar birinci, Mahmut Doğan ikinci olurken Etem Kılıç ise üçüncü oldu. Ayrıca Murat Gamsız ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
16 bayanın yarıştığı bayanlararası çiğköfte yarışmasında ise birinciliği Rahime Toprak, ikinciliği Bedriye Eriş, üçüncülüğü Neriman Altın aldı. Hatice Kılıç ise mansiyon ödülüne layık görüldü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.