Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Valisinden Regaib Kandili Mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisinden Regaib Kandili Mesajı

Kültür Sanat

Üç ayların başlamasıyla girilen kutsal atmosferin il kandili olan Regaib Kandili ile ilgili olarak bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, "bu günlerin milletimize birlik, beraberlik, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum" dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, mübarek üç ayların manevi ikliminin müjdecisi olan Regaib Kandili münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
Vali Erin mesajında, Recep ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen “Regaib”in, İslam âleminde Cenab-ı Allah’ın engin lütuf ve kereminin müminlerin üzerine sağanak halinde yağdığı bir gece olduğuna değinerek, “Rahmet, bereket ve mağfiret günleri olan mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Gönül dünyamızı manevi hikmetleriyle donatan bu günlerin milletimize birlik, beraberlik, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan diler, tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin ve İslam âleminin Regaib Kandilini tebrik ederim.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.