Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANLIURFA TURİZM KONSEYİ ALT KOMİSYONLARI ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR 
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANLIURFA TURİZM KONSEYİ ALT KOMİSYONLARI ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR 

Kültür Sanat

Şanlıurfa Turizminin Danışma Kurulu olarak görev yapan ve ilk toplantısını 18 Temmuzda gerçekleştiren Şanlıurfa Turizm Konseyi,  alt çalışma komisyonları ile çalışmalarına devam ediyor.


Politika ve Ürün Geliştirme Teknik Çalışma Grubu 3. toplantısını 1 Ağustos Perşembe günü Ticaret Sanayi Odası binasında, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş koordinasyonunda gerçekleştirdi. 
Teknik Çalışma Grubu, gerçekleştirdikleri toplantıda konaklama, ulaşılabilirlik ve turizm stratejileri başlıklarında turizm alt yapısı konularını; yöresel gelenekleri, kültürü ve tarihi geliştirmek ve tanıtmak, inanç turizmini geliştirmek, doğa ve kırsal hayat ürünlerini geliştirmek başlıklarında ildeki özel stratejik girişimleri değerlendirdi. 
Politika ve Ürün Geliştirme Teknik Çalışma Grubu bir sonraki toplantısını Ağustos sonunda yapmak üzere karar alarak toplantıyı sonlandırdı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.