Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AVRUPA ÇOCUK FİLMLERİ FESTİVALİ URFA'DA BAŞLADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AVRUPA ÇOCUK FİLMLERİ FESTİVALİ URFA'DA BAŞLADI

Kültür Sanat

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen Avrupa Çizgi Filmleri Festivali şanlıurfa'da başladı. Avrupa Çizgi Filmleri Festivaline Şanlıurfa'da ilk ve ortaokul öğrencileri katılıyor.



Süleymaniye ve GAP İlkokullarının da katılımıyla gerçekleştirilen festivale ilgi yoğun oldu. Pinokyo, Kahraman Şövalye Justin ve Küçük Prens adlı filmlerin gösterildiği festivale yaklaşık 1100 öğrenci katıldı. Animatörler tarafından çocuklara Avrupa Birliğinin hazırlamış olduğu Lokum serisi kitaplar ve çeşitli promosyon malzemeleri dağıtıldı. Festivalin 2.ayağı köy okullarında olacak. Çamlıdere, Bakımlı ve Ulubağ köylerinde 10D simülasyon sinema filmleri ile çocukların eğlenceli zaman geçirmesi planlanıyor..
Gerçekleştirilen etkinliğin temel amacı, sinema kültürünü aşılamak ve Avrupa Birliği üye ülkeleri yapımı çizgi filmler aracılığıyla Avrupa Birliği kavramını tanıtmak olarak belirlendi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.