Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Kent Konseyi kentin basınını ele aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Kent Konseyi kentin basınını ele aldı

Kültür Sanat

Şanlıurfa Kent Konseyi Basın-yayın ve sosyal medya çalışma grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kentin kalkınması ve gelişmesinde medyanın önemi ve çalışmaları ele alındı. Basının önemine değinen Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen , “Kentimizin zenginliklerini dünyaya duyurmalıyız" dedi.

Kentin kalkınması ve gelişmesi için emek veren, fikir üreten Kent Konseyi her alanda çalışmalarına başladı. Kent Konseyi Basın-yayın ve sosyal medya çalışma grubu ilk toplantısını kentte bulunan 4 yerel TV ve 8 Gazete temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Başkanı Erkan Sözen ve Yardımcısı İbrahim Toru yeni taşındıkları binalarında basın mensupları ile bir araya geldi. Kent konseyi olarak 400 gönüllü ile Urfa için çalıştıklarını belirten Erkan Sözen, bu bağlamda iler ki zamanlarsa Urfa adına çok faydalı işler yapacaklarını ve bu çalışmalara da herkesin şahit olacağının altını çizdi. Kent konseylerinin bir şehrin sorun ve sıkıntılarının çözümünde önemli rol oynadığını da değinen Sözen, “Kentimizi geliştirmek için her alanda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi. 

Gönüllülük esasıyla kentte hizmet ettiklerini vurgulayan Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, “Kent konseyimizin basın çalışmalarının ilk toplantısını yapıyoruz. Alacağınız kararlar kente hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık üç aydan beridir kent konseyimiz çalışmalarının devam ediyor. İki hafta önce yeni binamıza taşındık. Kent konseyimizde dört tane meclisimiz var. On beş tanede farklı gruplarımız var, farklı çalışmaları oluyor. Bu çalışma gruplarımızdan birisi basın yayın çalışma grubu. çalışma gruplarımızdaki ve meclisteki arkadaşlarımız sizler gibi gönüllülük esaslarına bu kente hizmet etmek için çalışıyor. Ortalama yirmişer kişiden 400'e yakın arkadaşımız günülü olarak kent konseyinde bu kente hizmet etmek için ve bu kentin yararı için, kentimizin daha güçlü olması için, daha güçlü marka kent olabilmesi için çalışıyoruz. Yine o çalışma gruplarından biri olan Basın yayın çalışma grubu sizlerden teşkil ediyor. Şanlıurfalıların olup bitenden objektif haber alması ve basın yayın kuruluşlarımızın sıkıntıların kalkması için gibi konularda kentimize hizmet edeceğiz.” dedi.

Daha sonra toplantıya katılanlar tek tek söz alarak sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. 

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.