Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir ile müzisyenler yetişiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir ile müzisyenler yetişiyor

Kültür Sanat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan gençleri eğitmek amacıyla bağlama, keman, ney, piyano ve gitar kurslarından vatandaşların ücretsiz faydalanmalarını sağlıyor.

Eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilere eğitim setleri, deneme sınavları, kırtasiye yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında da çocuk ve gençlere yönelik kurslarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’na bağlı Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan ve her yaştan vatandaşın katılabildiği ücretsiz kurslarda, eğitimler uzman öğreticiler tarafından sağlanıyor ve kursun sonunda kursiyerlere katılım belgesi veriliyor.

Bağlama, keman ve gitar çalmayı çok sevdiklerini belirten kursiyerler kendilerine bu imkânı sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.