Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sakıbın Köşkü yenileniyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sakıbın Köşkü yenileniyor

Kültür Sanat

Adeta bir açık hava müzesi olan Şanlıurfa’da turizme ve tarihi alanlara yönelik birçok çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, tarihi bir mekân olan Sakıbın Köşkünü gastronomi ve cazibe merkezine dönüştürüyor.

Tarihi Haleplibahçe havzasında bulunan Sakıbın Köşkü; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile tarihi dokusu korunarak, gelen yerli ve yabancı konuklar için tam donanımlı bir alana dönüştürülecek.

Yeşil alanların daha yoğunlukta kullanılacağı Sakıbın Köşkü içerisinde; Şanlıurfa’ya özgü yemeklerin verileceği yeme içme alanları, gelin damat fotoğraf çekim alanları, kır düğünü tarzında nikâh kıyma bölümü, çocuklar için oyun gurupları ve 22 araçlık otopark yer alacak.

Tarihi alanın belirli bir bölümünde yapılacak olan Gastronomi Merkezinde gelen konuklara Şanlıurfa’ya özgü damak lezzetleri sunulurken bir yandan da yemek hazırlama atölyesi ile bu yemeklerin yapılış serüveni gösterilecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.