Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Resim Severler İçin Ücretsiz Resim Kursu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Resim Severler İçin Ücretsiz Resim Kursu

Kültür Sanat

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yetişkinlere ve öğrencilerine yönelik ücretsiz resim kursu açıyor.


4 Ekim – 24 Ekim 2012 tarihleri arasında kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Belediye’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ açıklamasında şu bilgilere yer verdi:
"Şanlıurfa Belediyesi olarak yetişkinlere ve ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ücretsiz resim kursu başlattık. Mehmet İnci, Remzi Kara ve İsmail Dilek gözetiminde başlatılan yağlıboya ve karakalem resim kursları hafta içi 13.00 ila 16.00 saatleri arasında yetişkinlere, hafta sonu 10.00-12.00 saatleri arasında ise öğrencilere yönelik devam edecek. Urfa’da vatandaşlarımız sanata büyük ilgi duyuyorlar. Kayıtlarımız 24 Ekim Çarşamba Günü sona eriyor. Kursumuza katılmak isteyenler mesai saatleri içersinde Belediyemiz 5. katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Geçen yıl 150 kişi resim kurslarımıza katılım göstermiştir. Bunlardan 20’si germiş oldukları özel yetenek sınavlarında başarılı herhangi bir üniversitede lisans okuma hakkı kazanmıştır"
Belediye Sanat Galerisi Atölyesinde verilecek olan kursa yetişkinlerin ve öğrencilerin büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Emre 5 Yıl Önce

Karikatür öğretiyormusunuz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.