Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Remziye Şahin; Eğitim Sen 17 yaşında
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Remziye Şahin; Eğitim Sen 17 yaşında

Kültür Sanat

Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Sekreteri Remziye Şahin;"Eğitim Sen’in 17 Yaşını kutluyoruz" dedi.

Remziye Şahin; “Eğitim Sen olarak, eğitim ve bilim emekçilerinin sendikal haklar ve özgürlükler mücadelesinde 16 yılı geride bırakarak 17. yaşımıza ulaşmanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz. Yüz yılı aşkın bir geçmişe sahip olan eğitim emekçileri mücadelesinin günümüzdeki tek gerçek temsilcisi olan sendikamızın mücadele tarihi, sadece eğitim ve bilim emekçilerinin sendikal örgütlenmesinin ve mücadelesinin tarihi olmamıştır.
Encümen-i Muallimin’den Türkiye Öğretmen Dernekleri Milli Federasyonu’na (TÖDMF), TÖS’ten TÖB-DER’e, Eğit-Der’den Eğitim Sen’e kadar uzanan onurlu ve kararlı mücadelemizin temelini aynı zamanda ülkemizin demokratikleşmesi, her türlü sınıfsal, dinsel, etnik ve cinsel ayrımcılığın son bulması mücadelesinin de tarihidir.
Sendikamızın 16 yıllık örgütlenme ve mücadele süreci, emeğin haklarında ısrar eden, her türlü haksız ve adaletsiz uygulamanın karşısında örgütlü gücüyle duran soluksuz bir mücadele ile geçmiştir. Bizlerin fiili meşru mücadeleye dayanarak çıkarken haklılığımıza olan inancımızdan ve mücadelemizin meşruiyetine duyduğumuz güvenden başka hiçbir dayanağı olmamıştır. Eğitim Sen, her dönem kendi öz gücüne ve diğer emek dostlarına güvenerek, ilkelerini ve değerlerini ödeyeceği bütün bedellerin üzerinde tutarak hareket etmeyi benimsemiştir” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.