Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rahmet Sele Dönüştü! Hilvan’da Birçok Yeri Su Bastı 
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rahmet Sele Dönüştü! Hilvan’da Birçok Yeri Su Bastı 

Kültür Sanat

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinde sağanak yağmur sonrası ilçeye bağlı çok sayıda kırsal mahallede sun baskınları olurken, ulaşımda aksamalar yaşandı


Gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar aralıksız devam eden sağanak yağmur suları ilçeye bağlı çok sayıda kırsal mahallenin ulaşımının aksamasına neden oldu.
Salı günü akşama doğru başlayıp sabah saatlerine kadar aralıksız bir şekilde devam eden sağanak yağmur suları, Hilvan'ın Ovacık, Gölcük ve Akçamescit ile kırsal mahallelerde ulaşımı olumsuz yönde etkilerken çoğu ekili tarlalarda ise su baskınına neden oldu.
Bir çok kısal mahallenin taşkın suları ve Hilvan ilçe merkezinden geçen Korçik Deresi'nde birleşerek korkuya neden oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan ŞUSKİ Müdürlüğü ile birlikte Korçik Dere yatağında incelemede bulunan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, korkuya yer yok gerekli tedbirleri almışız dedi.
Bayık 'Dün akşamdan beri yağan yağmur sonucu, kırsal mahallelerdeki sular Hilvan ilçe merkezinden geçen Korçik Deresi'nde birleşiyor. Korkuya neden olan suların tehlikeye dönüşmemesi için, Büyükşehir ve Hilvan Belediyesi olarak halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Su baskınlarına maruz kalan bazı kırsal mahallelerimizdeki meydana gelen aksamalar ise belediye ekiplerimizin yoğun çalışması sonucunda yeniden ulaşıma açıldı' dedi.
Öte yandan Korona virüse karşı yürütülen çalışmaları da değerlendiren Bayık, Hilvan belediyesi olarak gerekeli dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz diyerek, vatandaşlara Evde Kal çağrısında bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.